فروش انتی کیک غذایی به صورت فله در کیسه های 12 و نیم کیلویی و یا 25 کیلویی توسط بازرگانی های مواد غذایی انجام می شود.
آنتی کیک (ضد کلوخه شدن) چیست؟
آنتی کیک (Anti-caking agent) و یا در اصطلاح ضد کلوخه شدن مواد پودری یک ماده افزودنی در صنایع غذایی است که از به هم چسبیدن و کلوخه شدن ذرات پودری مانند نمک، شکر، آرد، ادویهجات، پودر شیر، قهوه فوری و سایر محصولات پودری جلوگیری میکند. انتی کیک با جذب رطوبت یا ایجاد یک لایه نازک روی ذرات، از به هم چسبیدن و یا سفت شدن مواد ذکر شده و یا تولیدات پودری جلوگیری میکنند.
فروش آنتی کیک غذایی و کاربردهای آن

- سیلیکات کلسیم (Calcium Silicate): که به نوعی پرکاربرد ترین انتی کیک در صننایع غذایی است که از موارد استفاده ان می توان به استفاده در شکر، نمک، پودرهای سوپ اماده و انواع قهوه فوری اشاره کرد علت این کاربرد قابلیت جذب بسیار بالای رطوبت است.
- سیلیکون دی اکسید (Silicon Dioxide): موارد استفاده این نوع ماده ضد کلوچه می شود به استفاده در پودرهای ادویه، شیرخشک و نوشیدنی های فوری اشاره کرد.
- کربنات منیزیم (Magnesium Carbonate): مهمترین کاربرد این محصول استفاده در پودر کاکائو و بعضی مکمل های غذایی است.
- نمکهای فسفات (فسفات کلسیم، تری کلسیم فسفات): بیشترین موارد استفاده این محصول در انواع کیک و شیرینی می باشد.
کاربرد انواع ضد کلوخه در صنایع غذایی
با توجه به کاربرد مواد ضد کلوخه ( انتی کیک ) در صنایع غذایی مهمترین تاثیر را می شود به موارد زیر اشاره کرد که عبارتند از: استفاده در نمک خوراکی که از کلوخه شدن در رطوبت بالا جلوگیری می کند، پودرهای نوشیدنی از قبیل قهوه، چای فوری و انواع کافی میت را در برابر سفتی جلوگیری می کند و در ادویه جات هم به مانند قهوه از سفت شدن جلوگیری می کند، در کاربرد دیگری می توان به استفاده در انواع شیر خشک و پودر کاکائو یاد کرد که باعث ماندگاری کیفیت محصول می شود.
رابطه انتی کیک و سلامتی
اکثر انتی کیک ها با توجه به میزان کنترل شده مصرفی ان دارای ضرر نمی باشند البته از نگاه سازمان های بهداشت جهانی البته در مورد یک مورد که سیلیکون نام دارد نگرانی هایی اعلام شده و دلیل ان هم وجود ناناو ذراتی است که در هنگام تولید ایجاد شده است اما تایید نهایی نشده است در ادامه این مطلب ضروری است که افرادی که به مواد معدنی حساسیت دارند باید تحقیق بیشتری در زمینه استفاده از انتی کیک به عمل اورند.
مواد جایگرین برای انتی کیک عبارتند از:
- نشاسته ذرت که در بسیاری از پودرهای غذایی می شود استفاده کرد.
- برنج پودر شده که جالب است در نمک قابل استفاده است.
- پودر طبیعی سیلیس که در محصولات ارگانیک ( طبیعی ) جایگزینی مطمئن برای انتی کیک است.
فروش انتی کیک غذایی
فروش انتی کیک غذایی 12 و نیم کیلویی و یا 25 کیلویی به مانند انواع قهوه های فوری و پودر کاکائو و دیگر مشتقات این محصولات را جهت استفاده تولید کنندگان فعال در صنایع غذایی با قیمت روزانه و کیفیت برتر در حال انجام داریم.